Naše aktivnosti

Aktualne novice

01
dec

Smučišče Kope

V turističnem naselju Pungart ob smučišču Kope, ima OPS krim. policije zakupljen apartma. Koristniki apartmaja imajo možnost koriščenja popustov za smučarske vozovnice, izposojo smučarske opreme, welness, masaže...

07
feb

Počitnice 2021

Objavljen je razpis nov razpis za najem počitniških kapacitet dveh apartmajev za 6 oseb (4+2) v naselju Srima, v bližini mesta Vodice, Republika Hrvaška.

01
feb

Posebna ponudba zavarovanja za vse člane PSS

Oglejte si posebno ponudbo nezgodnega zavarovanja in pravne zaščite ARAG, ki smo jo za vse člane sindikata PSS ter jihove družinske člane, pripravili v sodelovanju z Zavarovalno agencijo Hil d.o.o.

24
jan

Analiza vrednotenja delovnih mest PUO - obvestilo

IO PSS je 21.1.2020 iz odziva MNZ na napoved opozorilne stavke SPS zaznal, da je bil rok za Analizo vrednotenja delovnih mest PUO iz II. točke Stavkovnega sporazuma med Vlado in izvajalcem ponovno podaljšan in sicer do 28.2.2020.

18
dec

Popust za člane OPS KRIM in PSS pri nakupu LCD TV PHILIPS

Predsednik OPS KRIM se je 18.12.2019 sestal s predstavniki generalnega uvoznika za znamko PHILIPS, s katerimi se je dogovoril za ugodne popuste na določene izdelke PHILIPS.

13
dec

1. Redna seja Sveta PSS

V sredo 11.12.2019 smo se predstavniki OPS KRIM udeležili 1. Redne seje Sveta PSS, ki je potekala v Gostilni Gašper v Prevojah. Na seji so bile predstavljene aktualne zadeve, med katerimi izpostavljamo Analiza po stavkovnem sporazumu,  pogajanja v javnem sektorju in uveljavitev novele ZPIZ-2G.