Počitnice

Na počitnice!

Naše počitniške kapacitete

VODICE - Hotel Nikola

Obveščamo vse člane OPS KRIM in PSS, da smo v okviru počitniške dejavnosti v Vodicah na Hrvaškem uspeli dogovoriti posebno ponudbo za člane PSS, in sicer v časovnem obdobju od 30.4.2022 do 12.10.2022 za polpenzion nastanitve v hotelu Nikola v dvoposteljni sobi že od 35 EUR/osebo/dan.

Vodice – naselje SRIMA

Apartmaja se nahajata neposredno ob morju. Nahajata se v pritličju, imata svoj vhod. dve ločeni spalnici, dnevni prostor s kuhinjo (kuhinja opremljena s posodo), kopalnico z wc-jem, teraso in prostorom pred apartmajem, kjer lahko postavite žar, ležalnike...

Apartma na smučišču Kope

V turističnem naselju Pungart ob smučišču Kope, ki se nahaja cca. 15 km od Slovenj Gradca na Pohorju (smučarske proge na višini od 1010 do 1542 nmv), ima OPS krim. policije zakupljen apartma, neposredno ob Lukovem domu - cca. 200 m do vstopa na smučišče oz. t.i. Holcer puba.

BLED - apartma za 4 osebe

Apartma se nahaja v objektu Apartmaji Bled, ki se nahajajo na glavni cesti, ki vodi do Bleda, 800 m od jezera. Ponuja enoto z opremo za samostojno pripravo hrane, s kabelsko televizijo z ravnim zaslonom in z brezplačnim brezžičnim internetom. Središče Bleda je oddaljeno 500 m.

Informacije

Prijave sprejemamo na elektronski naslov: pocitnice@ops-krim.si. Obrazec za prijavo je priložen razpisu. Za vse dodatne informacije, morebitne proste termine in druga vprašanja sva vam na voljo 031 517 368 (Sandi) ali 040 266 381 (Snežana).

Datoteke