Počitnice

Apartma na smučišču Kope

V turističnem naselju Pungart ob smučišču Kope, ki se nahaja cca. 15 km od Slovenj Gradca na Pohorju, ima OPS krim. policije zakupljen apartma, neposredno ob Lukovem domu.

Apartma je do vstopa na smučišče oz. t.i. Holcer puba oddaljen cca. 200 m. Apartma lahko sprejme 4 osebe: gre za garsonjero velikosti cca. 40 m/2, kjer je spalni del z zakonsko posteljo in pogradom od bivalnega dela ločen z garderobnima omarama, kuhinjsko nišo, kopalnico in WC-jem, veliko jedilno mizo, večjo sedežno garnituro.

V apartmaju je vsa potrebna oprema za brezskrbno počitnikovanje (štedilnik, pečica, hladilnik z zamrzovalnim delom, TV, posoda itd.). Ob apartmaju je zagotovljeno lastniško parkirno mesto. Apartma se ogreva na toplotno črpalko, po želji pa se lahko zakuri kaminska peč (drva zagotovljena v lopi poleg apartmajske hiše). Smučarska oprema se lahko shranjuje v leseni lopi poleg apartmajske hiše ali v posebnem, za to namenjenem prostoru na zadnji strani apartmajske hiše.

V ceno najema apartmaja sta vključeni dve prenosni smučarski karti, ki ju je možno koristiti tako za dnevno kot nočno smuko. Na dan menjave pripada koriščenje kart tistemu, ki nastopi s počitnikovanjem.

Koristniki apartmaja imajo možnost koriščenja ugodnosti na smučišču Kope. Senam vseh ugodnosti si lahko ogledate tukaj.

Domače živali niso dovoljene!

Posteljnino koristnik prinese s seboj – 1x za zakonsko posteljo in 2x za individulno posteljo (pograd).

Končno čiščenje apartmaja izvaja čistilno osebje Lukovega doma in je že zajeto v ceni.

Rok za prijavo je 31.1.2020. Prijave sprejemamo na elektronski naslov: pocitnice@ops-krim.si. Obrazec za prijavo je priložen razpisu. Za vse dodatne informacije, morebitne proste termine in druga vprašanja sva vam na voljo 031 517 368 (Sandi) ali 040 266 381 (Snežana).